Resultats de la cerca frase exacta: 136

Diccionaris terminològics
61. presentació de dades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Grup d'operacions que té per finalitat elaborar productes per a visualitzar i comunicar la informació, típicament en forma de mapes. [...]
62. tall
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Divisió de la quallada enzimàtica en grans, la dimensió dels quals dependrà de la mena de formatge que es vulgui elaborar. [...]
63. planificador de mitjans | planificadora de mitjans
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Professional d'una agència de publicitat o d'una central de mitjans encarregat d'elaborar l'estratègia i la planificació de mitjans. [...]
64. exercici comptable
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Període de temps que serveix de referència per a dur a terme l'obligació d'elaborar els estats comptables que exigeixen les lleis. [...]
65. exercici comptable
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Període de temps que serveix de referència per a dur a terme l'obligació d'elaborar els estats comptables que exigeixen les lleis. [...]
66. pressionar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Elaborar jugades d'atac molt seguides contra l'equip adversari en el transcurs d'una fase determinada d'un partit o una partida. [...]
67. kataïfi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fideu molt fi típic de Grècia i d'altres països de l'est del Mediterrani, que s'utilitza per a elaborar dolços i postres. [...]
68. pèl de cabra blanca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Pèl d'Oreamnos americanus emprat per les poblacions indígenes del nord-oest dels Estats Units per a elaborar teixits, sovint en combinació amb altres fibres. [...]
69. procediment culinari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt de les operacions que es realitzen, seguint un mètode preestablert, per a elaborar un menjar, fins a l'obtenció d'un resultat determinat. [...]
70. brífing
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Reunió que té l'objectiu d'informar detalladament sobre les característiques d'un producte o un servei a fi d'elaborar una estratègia publicitària efectiva. [...]
Pàgines  7 / 14 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>